Håndværkerfradraget fortsætter hele 2013 og 2014

Håndværkerfradraget fortsætter hele 2013 og 2014

Regeringen har i søndags meldt ud, at håndværkerfradraget forlænges så det gælder i hele 2013 og 2014. Ordningen genindføres med samme vilkår og med tilbagevirkende kraft til stor glæde for både boligejere og håndværkere. Nu er det også muligt, at bruge ordningen i fritidshuse.

At håndværkerfradraget indføres igen og med tilbagevirkende kraft er rigtig positivt for områdets boligejere. Det betyder, at de boligejere som har igangsat energirenoveringer i perioden fra 1. januar 2013 og til nu også kan få fradrag for det arbejde de har fået udført.

En af Sønderborg-områdets tømrermestre, Aksel Tang er fuldt ud tilfreds med genindførelsen af håndværkerfradraget: "Det er en meget positiv nyhed for mig, og vil give en stigning i omsætningen på omkring 10 %. Det betyder noget for beskæftigelsen i firmaet, og gør at vi kan bruge 1 mand ekstra" fortæller Aksel Tang og fortsætter: "Vi har hele tiden haft et håb om at håndværkerfradraget ville komme igen, både fra kundernes og fra min side."

Fradraget gives til flere forskellige ting i boligen. Det kan være alt fra udskiftning af vinduer og til havearbejde. På www.haandvaerkerfradrag.dk kan du se, hvad du kan få fradrag for.

Så meget kan du få
BoligJob tilskuddet gives i form af et fradrag i din årsopgørelse. Fradraget har en skatteværdi på ca. 33 %, hvilket betyder at når du bestiller lønarbejde for 300 kr. får du 100 kr. tilbage i tilskud, i form af mindre betalt skat pga. fradraget.

Der gives maksimalt et fradrag på 15.000 kr. pr. person i husstanden. Dette betyder, at en husstand med 2 voksne maksimalt kan få et tilskud på 10.000 kr. hvis de har fået udført lønarbejde for 30.000 kr. eller derover.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.


Pernille Beck
24. april 2013

24. april 2013

Cookiepolitik