Giv kollegerne baghjul – og vind flotte præmier

Giv kollegerne baghjul – og vind flotte præmier

"Vi cykler til arbejde" er navnet på Danmarks største motionskampagne, og tilmeldingsfristen nærmer sig. Jeres virksomhed kan sagtens nå at være med.

Skal jeres virksomhed være en del af motionskampagnen "Vi cykler til arbejde" ? - Så er fristen for tilmelding lige om hjørnet.

Som deltager i "Vi cykler til arbejde" bliver du en del af et eller flere hold fra din virksomhed. Hvert hold registrerer, hvor mange kilometer de har cyklet og kan dermed konkurrere mod hinanden indbyrdes på kontoret eller mod holdet i en anden afdeling.

Udover at konkurrere med kollegerne og den gode motion, deltager du også aktivt i at reducere CO2-udslippet."Vi cykler til arbejde 2012" reducerede CO2-udledningen med over 2.000 ton for alle deltagerne, i forhold til at de havde taget bilen.

Der er også mulighed for at vinde flotte præmier. Deltagerne i kampagnen får et lod i konkurrencen for hver dag de cykler på arbejde. Præmierne er blandt andet Kildemoes cykler til et helt hold, sommerhusophold til alle deltagere på et hold og meget mere.

Tilmeldingsfristen er fredag den 19. april, skynd dig at melde dig til og opret dit hold lige her.

Læs mere på kampagnesiden for "Vi cykler til arbejde".

Martin Moos
16. april 2013

martin6400@gmail.com

16. april 2013Fakta

  • Sidste år deltog 86.468 personer
  • Der blev cyklet over 12 mio. km. hvilket svarer til mere end 301 gange rundt om jorden
  • 8.527 hold cyklede med i kampagnen sidste år
  • Mere end 6.000 arbejdspladser deltager hvert år i "Vi cykler til arbejde"Cookiepolitik