Forretnings- og klimatopmøde den 18. april i Sønderborg

Forretnings- og klimatopmøde den 18. april i Sønderborg

70 topfolk fra dansk erhvervsliv, universiteter, tænketanke og ministerier samles den 18. april til forretnings- og klimatopmøde i Sønderborg. Her er de isoleret på Hotel Scandic Sønderborg i 12 højintensive timer for at producere de løsninger, der skal give Sønderborg-området mere vækst, flere arbejdspladser og mindre CO2-udledning.

"Med 16 procent CO2-reduktioner i perioden 2007 til 2011 er Sønderborg godt på vej til at realisere klimamålsætningen for 2015. Nu fokuserer vi på den indsats, der skal sikre målsætningen om 50 procent CO2-reduktion i 2020. De næste skridt kræver nytænkning samt endnu stærkere samarbejde på tværs af sektorer, ekspertise og geografi. Vi glæder os derfor rigtig meget til ProjectZero Summit, hvor vi har samlet de førende eksperter fra Sønderborg-området og resten af landet til at formulere nogle skræddersyede løsninger til gavn for klimaet, borgerne og erhvervslivet i Sønderborg-området og i resten af Danmark", forklarer Peter Rathje, adm. direktør for ProjectZero.


Resultatet af ProjectZero Summit bliver en række nye forretningskoncepter, der vil danne grundlag for ProjectZeros indsats mod 2020. Resultatet skal samtidig inspirere resten af Danmark og verden til at lykkes med grønne vækststrategier vha. dansk teknologi og knowhow.

Borgmester Aase Nyegaard vil indlede dagen, der bl.a. får besøg af tidligere departementschef og direktør i DONG Energy Anders Eldrup. Sønderborgs byråd og ProjectZeros bestyrelser præsenteres for resultaterne af topmødet ved afslutningen.

Christian Eriksen
17. april 2013

christian.eriksen@projectzero.dk

17. april 2013

Cookiepolitik