Bliv en aktiv partner i Sønderborgs store omstilling


Bliv en aktiv partner i Sønderborgs store omstilling

En helt ny brochure skal inspirere alle Sønderborg-områdets virksomheder til at spare energi, reducere CO2 og skabe Bright Green Business.

Den nye brochure beskriver fordelene ved at være ZEROcompany, og hvilken værdi det skaber for virksomheden at reducere energiforbruget og at udvikle en ny grøn ansvarlighedskultur både internt og eksternt.


Mere end 50 virksomheder har allerede gennemgået læringsprogrammet om klimaledelse og er dermed en del af det stærke ZEROcompany netværk. I brochuren beskriver flere af områdets virksomhedsledere værdien af ProjectZero for netop deres virksomhed.

Bent Jensen, ejer og CEO hos LINAK udtaler således: "LINAK vil være en grøn virksomhed hurtigst muligt og pengene er afsat. Det er kun forhold, som vi ikke selv er herre over, der kan forsinke processen. Fremadrettet vil Linak være CO2-neutral, og vi er nødt til at handle nu; ikke kun for vores egen skyld men for alles skyld. Jeg vil kunne sige, at jeg har gjort mit, og så håbe at andre gør det samme."

Linak har siden 2008 reduceret deres CO2-udslip med 18 % og fortsætter det flotte arbejde med en ambition om yderligere 5 % reduktion i 2013.

Du kan se brochuren ved at klikke her og bliv inspireret til at spare energi, reducere CO2 og skabe Bright Green Business.
Din virksomhed kan også blive ZEROcompany. Læs mere om programmet her og tilmeld din virksomhed til næste kursusforløb i klimaledelse allerede nu.

Kontakt projektleder Carina Pedersen på tlf. 60 60 13 59 eller send en mail til carina.pedersen@projectzero.dk.

Næste kursus starter onsdag den 21. august 2013.Carina Pedersen
30. april 2013

29. april 2013

Cookiepolitik