Myter om håndværkere

Der findes rigtig mange myter om håndværkere. De kommer aldrig til tiden, de sviner og de drikker øl mens de arbejder. Dette er bare nogle af de negative opfattelser mange danskere har af håndværkere. Men er der noget om snakken?

Bolius.dk har i deres seneste nyhedsbrev fremhævet nogle af de mest kendte håndværker-myter:

  • Håndværkere kommer ikke til tiden
  • Håndværkere bliver aldrig færdige til tiden
  • Håndværkere sviner
  • Håndværkere laver ikke tingene ordenligt

ZERObolig har arbejdet hårdt på at få håndværkerne, deres kompetencer og deres ry forbedret. Derfor har Sønderborg-områdets ZERObolig-håndværkere flere gange været inviteret til forskellige workshops, hvor der bl.a. har været fokus på salg. Det er ikke kun salg af deres løsninger det gælder, men også deres evne til at sælge sig selv. Det gør de primært ved at lave et godt stykke arbejde og sørge for, at kunden har haft en positiv oplevelse af samarbejdet.

Flere af områdets ZERObolig-håndværkere er medlemmer af hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk, der fungerer som en online tilfredshedsundersøgelse, hvor kunderne kan give håndværkere point på en skala fra 1-5 i fem forskellige kategorier. Her kan du som privatperson eller virksomhed gå ind og se tidligere anmeldelser af håndværkere, og dermed vurdere om du har fundet den rette håndværker til at løse din opgave.

Det ses af hjemmesiden og pointene til håndværkerne, at der er rigtig mange tilfredse boligejere fra Sønderborg-området. Møldrup El-service som tidligere på året har været nomineret til "Årets Håndværker 2012", er medlem på siden og har rigtig mange positive anmeldelser.

Hermann Paulsen fra Sønderborg har givet 5 ud af 5 mulige i alle fem kategorier (kommunikation, aftale, pris, tilfredshed, oprydning), og har kommenteret anmeldelsen: "Det var første gang vi brugte Møldrup El-service. En skide god oplevelse. Tak"

Her er der altså ikke noget om snakken med myterne. ZERObolig arbejder fortsat for, at gøre områdets håndværkere endnu dygtigere til at vejlede dig om energirenovering i din bolig.

Din håndværker ved mere end du tror!

Du kan finde din lokale energivejleder-uddannede håndværker her

Læs mere om håndværker myterne her

Kilde: www.bolius.dk

PB
11. september 2012


11. september 2012

Cookiepolitik