Slutspurt for elbil-projekt i Sønderborg

Projekt Test-en-elbil nærmer sig sin afslutning i Sønderborg Kommune, hvor det næstsidste hold af elbil-testpiloter sætter sig bag rattet den 25. oktober. Samtidig indleder elbiloperatøren Clever og Sønderborg Kommune også slutspurten på tilmeldinger til det sidste hold testpiloter, der skal køre i elbilerne i tre måneder - og der er stadig plads til at være med.

Elbiloperatøren Clever og Sønderborg Kommune har oplevet stor interesse for projektet, idet over 1400 borgere i kommunen har søgt om at være med til at generere data om kørsel i elbiler.

Clever er Europas største elbilprojekt og har udstyret samtlige elbiler i projektet med en såkaldt datalogger, der giver eksakte data omkring testpiloternes kørsel i elbilen. Sammenholdt med testpiloternes personlige erfaringer giver den store mængde data en unik viden om elbiler og opladning.

Det nye hold testpiloter få bilen overdraget hos SE i Sønderborg torsdag den 25. oktober kl. 16.00-17.30.


Elbilen efterlader savn


For at sikre et solidt grundlag for dataindsamlingen skal testpiloterne blogge om deres oplevelser minimum en gang om ugen. Når enden er nær, og bilen skal afleveres, kaster testpiloterne et blik tilbage på deres tre måneders testperiode. På projektets hjemmeside skriver en tidligere testpilot:

"Ja, så har vi allerede haft elbilen i over to måneder, og man vænner sig faktisk hurtigt til den. Det er en rap lille bybil, som er nem at komme rundt med. Det har min kone da også opdaget, for nu er det hende, som snupper den på job og i byen, for den er så nem at køre og nem at parkere - og så fylder den kun lidt på p-pladserne."

Du kan nå at være med endnu?

Vil du være med i sidste runde af projektet i Sønderborg Kommune, der løber af stablen i slutningen af januar, skal du tilmelde dig projektet senest søndag den 16. december. Tilmelding foregår på www.testenelbil.dk.

De borgere, som allerede har ansøgt, er med i puljen hele vejen igennem forsøget og behøver ikke at søge igen.

Kilde: CLEVER

LJ
23. oktober 2012


23. oktober 2012

Cookiepolitik