Ministeren og 2.375 andre besøgende kiggede forbi


Minister Martin Lidegaard bliver opdateret på status for ProjectZero efter 5 års drift

Klima-, Energi- og Bygningsminister Martin Lidegaard samt 2.375 andre gæster under den københavnske kulturnat kiggede forbi ProjectZeros stand i Ministeriet i Stormgade, København.

Der var travlhed og kødannelser allerede fra kl. 18.00 fredag den 12. oktober da ministeriet slog døren op og inviterede på kulturnat i Klima-, Energi og Bygningsministeriet. I løbet af 6 timer gæstede 2.375 borgere fra hele landet ProjectZeros udstilling, som ud over status for ProjectZero satte fokus på hvad man som boligejer/lejer kan gøre for at spare penge og CO2 samt Sønderborgs særlige House of Science læringsindsats fra børnehave til PhD.

ProjectZeros stand var bemandet med sekretariats medarbejdere og et enkelt bestyrelsesmedlem, nemlig Inge Olsen, direktør for Teknik & Miljø i Sønderborg Kommune.

Som det fremgår inspirerede ProjectZero-visionen også Nordic Fashion Association (NFA) til nye bæredygtige badges og på billedet ses Jonas Eder-Hansen fra NFA med et af sine nye ProjectZero badges.

Tak til Ministeriet for muligheden for at eksponere ProjectZero udenfor den sædvanlige by-ramme og tak til de mange gæster, hvis interesse og spørgsmål holdt os vågne frem til midnat fredag :o)


PR
23. oktober 2012


Børn, studerende og voksne flokkedes om ProjectZeros stand og materialer

22. oktober 2012ZERObolig inpsirationskataloget blev flittigt studeret og udleveret i stort antalMinisteriets mange medarbejdere var godt klædt på til at modtage kulturnattens gæsterJonas Eder-Hansen fra Nordic Fashion Association viser stolt aftenens flotteste badge, kreeret over ProjectZeros budskaberProjectZeros Carina Pedersen svarer på spørgsmål fra de mange besøgende

Cookiepolitik