Bliv skarp på din boligs energiforbrug på boligmessen i Augustenborg den 6. – 7. oktober

Følg de grønne fodspor på ZEROboligs stand på boligmessen "Gør din bolig bedre" den 6.- 7. oktober og få en 360-graders rundtur i, hvordan du kommer til at bo billigere, bedre og mere klimaklogt.

Igen i år kan du møde ZERObolig på den årlige boligmesse i Augustenborghallerne. Sidste år præsenterede ZERObolig sit inspirationskatalog på messen. I år har vi samlet alle de bedste råd fra ZEROboligs besøg hos mere end 700 boligejere, således at du kan få "råd" til at bo både billigere, bedre og mere energirigtigt.

På messestanden i Kultursalen kan du både møde ZEROboligs kompetente medarbejdere, som står klar til at svare på spørgsmål, samt en lang række samarbejdspartnere, som kan give masser af gode ideer til at få en billigere bolig i en bedre hverdag.

Spring køen over - Charlie står klar

ZEROboligs energivejleder, Charlie Lemtorp, som normalt giver gratis energivejledning hjemme hos borgerne, er i hverdagen en meget travl mand med en tætpakket kalender. Men på messen kan du få en gratis energigennemgang af din bolig, imens du venter. Vi skal blot vide, hvornår din bolig er opført, og hvilken varmekilde du bruger. Så mød op, spring køen over og få en energigennemgang på stedet.


Få også styr på energimærkning og solceller

Boligens energimærke spiller en stigende rolle; derfor tilbyder vi alle messegæster at høre mere om hvad energimærket betyder for boligens energiforbrug. Der er tilrettelagt 2 foredrag både lørdag og søndag. Interessen for solceller er stor, men mange er usikre på reglerne. Derfor står Sønderborg Kommune klar til at kigge i lokalplanerne i dit boligområde, hvis du skulle gå med solcelletanker.


Ta' bare børnene med - der er også præmier til de voksne

Imens du bliver langt klogere på, hvordan dit energiforbrug i boligen kan nedbringes, sørger vi for underholdning til børnene. I Kultursalen kan du hos Danfoss Universe bygge din helt egen miniracer og køre ræs ned af rampen. Der er gode præmier på spil for ethvert barn og barnlige sjæle.

Det er ikke kun børnene, som kan konkurrere. Der er nemlig også konkurrencer for de voksne og mulighed for at vinde et gavekort til et solcelleanlæg eller isolering til boligen.

"Det handler om at boligejerne kan se både muligheder og løsninger og dermed træffe de rigtige valg, med ZEROboligs erfaringer kommer alle hurtig fra start" siger ProjectZeros direktør Peter Rathje om boligmessens fokus. "Nøglen til succes er at fange boligejerne, når de alligevel skal i gang med boligen, ved ejerskifte, når der sættes ny køkken ind, nyt tag eller lignende. Det koster nemlig kun lidt ekstra at tænke energirigtigt, hvis man alligevel skal i gang med byggeprojekterne. Og den ekstraomkostning er oven i købet hurtigt tjent ind igen. På boligmessen byder vi ind med ZEROboligs bedste erfaringer."

LJ
2. oktober 2012


1. oktober 2012

Cookiepolitik