Nu kan du spare endnu flere penge med en varmepumpe

Sænkede elafgifter til opvarmning betyder at en gennemsnitlig husstand med varmepumpe sparer 2.500 kroner om året.

Regeringens nye finanslovsaftale sænker elvarmeafgiften med 42 % og det er gode nyheder hvis man går med tanker om at investere i en varmepumpe. Det betyder nemlig at en almindelig husstand der opvarmes med varmepumpe vil spare 2.500 årligt og dermed er varmepumpen en endnu bedre investering. Det er selvfølgelig også en god nyhed hvis man allerede har investeret i en varmepumpe, som et stort antal borgere i Sønderborg-området blandt andet gjorde i forbindelse med skrotningsordningen for oliefyr.

Charlie anbefaler varmepumpen

ZEROboligs energivejleder Charlie Lemtorp anbefaler varmepumpen som det bedste klimarigtige alternativ til opvarmning med olie eller gasfyr.

"Varmepumper batter, det er den bedste løsning i landområderne hvor fjernvarmen ikke kan nå ud".

En varmepumpe er godt for både din pengepung og miljøet, da det tjener sig selv hjem, og samtidigt er et godt alternativ til boliger, der i dag er opvarmet med direkte el-varme, olie eller naturgas. Du kan spare op til 50 % på dine varmeudgifter i forhold til et oliefyr og jordvarmen fungerer døgnet rundt, så din bolig er dejlig varm om morgenen - modsat fx en brændeovn.

CE
28. november 2012

28. november 2012ProjectZero-visionen

Udfasning af olie- og naturgasfyr er en hjørnesten i ProjectZero-visionen om et CO2-neutralt Sønderborg-område senest i 2029. I landdistrikterne er varmepumpen det bedste valg, både i forhold til økonomi og klima.

I byområder anbefaler ProjectZero at boliger tilsluttes fjernvarmeforsyningen.

Cookiepolitik