Hvad har Helsam og Clinton besøget i næste uge til fælles?

Hos Helsam er CSR (Corporate Social Responsibility) en vigtig del af den daglige drift i Ragebøl såvel som i deres to butikker i Sønderborg hhv. København. Helsam er en moderne virksomhed, der frivilligt påtager sig ansvar og arbejder med løbende at forbedre virksomhedens klima-, miljø- og arbejdsmæssige forhold.

Den 14. november er Præsident Bill Clinton hovedtaler i forbindelse med CSR AWARDS 2012 på Alsion, hvor en 2 dages konference sætter fokus på state-of-art indsatser i virksomheder og organisationer. CSR er blevet strategi for virksomhederne og det betyder at den sociale ansvarlighed bliver en integreret del af kerneforretningen - CSR skaber derved konkurrencemæssige fordele og ikke længere kun omkostninger.

I Sønderborg er virksomhederne med i front. ZEROcompany-programmet hjælper virksomhederne med at komme i gang på klima- og miljøområdet og Helsam A/S er en af de helt store frontløbere.

Helsam A/S i Ragebøl har været med fra starten i ProjectZeros ZEROcompany-program, lige som at Helsam-butikken i midtbyen er ZERObutik. Helsam viser tydeligt, at de er en bæredygtig virksomhed.

Hos Helsam er alle ansatte involveret. De opfordres af ledelsen til at tage ansvar både på job og i eget hjem.

"Når jeg er her en søndag, går jeg gerne en omvej for ikke at tænde det automatiske lys i lagerhallerne," udtaler souschef Susanne Schou. Hvorefter Helsams klimaansvarlige Torben Breenbjerg grinende siger, "det gør jeg også!"

Helsam har hele tiden nye projekter i støbeskeen. Deres næste projekt er en test med solceller på det flade tag af den nye lagerhal. "Løsningen er ikke optimal. Derfor har vi valgt at teste et lille areal, inden vi kommer solceller på hele taget," siger Torben.

I en verden med stadig større global konkurrence får CSR stadig større betydning for, om virksomheder opfattes som socialt ansvarlige. Ved at blive ZEROcompany viser man, at man tager ansvar og går forrest som bæredygtig virksomhed.

CP
7. november 2012

7. november 2012Helsam vandt i september 2009 medarbejderkonkurrencen for bedste idé til involvering af medarbejdere.Den 14. november 2012 er Præsident Bill Clinton hovedtaler ved årets CSR Awards.Helsam er både ZEROcompany og ZERObutik, og CSR er en vigtig del af den daglige drift.

Cookiepolitik