ZERObolig Håndværker nomineret til ”Årets Håndværker 2012”

ZERObolig Håndværker nomineret til ”Årets Håndværker 2012”

Fredag den 16. marts kåres "Årets Håndværker 2012" i Forum i København.

Det lokale ZERObolig elektriker-firma Møldrup El-service er gennem hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk blevet nomineret til den flotte pris. Hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk er en online tilfredshedsundersøgelse, hvor kunderne kan give håndværkere point på en skala fra 1-5 i fem forskellige kategorier. Her kan du som privatperson eller virksomhed gå ind og se tidligere anmeldelser af håndværkerne, og dermed vurdere om du har fundet den rette håndværker til at løse din opgave.

Møldrup El-service klarer sig godt i alle fem kategorier. Især kategorierne kontakt, aftaler og tilfredshed får høje point af kunderne, og disse tre punkter er utrolig vigtige i Møldrup El-service. Den personlige kontakt til kunderne er afgørende for om de vender tilbage, og dette er indehaver Morten Møldrup meget opmærksom på.

Gennem nytænkning og vilje til at være et skridt foran, adskiller Møldrup El-service sig fra andre håndværkere på flere punkter. Det er kunden der er i centrum hos Møldrup El-service, og det skal de kunne mærke lige fra den første kontakt, til arbejdet er udført.

Målet i virksomheden er, at være lidt hurtigere, lidt bedre og meget flinkere end kollegerne i branchen.

PB


13. marts 2012

Cookiepolitik