Vind 5 fribilletter til Danfoss Universe og oplev din egen fantastiske krop!


Vind 5 fribilletter til Danfoss Universe og oplev din egen fantastiske krop!


5D simulator Danfoss Universe

Når oplevelsesparken Danfoss Universe slår dørene op til sæson 2012, kan du opleve særudstillingen "Din fantastiske krop".

Tag på en rejse ind i kroppen, eller gå ind i en blodåre. Lav et "krops-check" af din egen krop, eller brug din krop i en automatisk sjippemaskine. Alt det og meget mere er muligt i den kommende sæson i Danfoss Universe, hvor udstillingsbygningen Cumulus kommer til at rumme nye attraktioner og aktiviteter, som alle tager udgangspunkt i temaet "Din fantastiske krop". Du kan også få indsigt i og forståelse af hvad der sker, når kroppens immunforsvar går til angreb på din egen krop.

Parken tilbyder i løbet af sæsonen forskellige workshops - bl.a. den populære Raketworkshop.

Danfoss Universe åbner den 1. april og har åbent frem til den 21. oktober.

Vind 5 fribilletter til parken ved blot at svare på følgende spørgsmål og indsende svaret i en mail til post@projectzero.dk.

Forbedring af cykeltrafikken i Sønderborg-området er en del af ProjectZeros masterplan for at nå målet om et CO2- frit område inden 2029. I den forbindelse har ProjectZero i samarbejde med flere af områdets cykelhandlere iværksat en forårskampagne, for at gøre det attraktivt at få cyklen gjort forårsklar.

Hvad koster en forårsklargøring af din cykel?

Konkurrencen løber frem til og med den 15. april.

VB


26. marts 2012Besøg Danfoss Universe og oplev mange spændende ting!Måske vil du prøve at være raketdesigner ?

Cookiepolitik