Ministerbesøg i Sønderborgs ZERO-landdistrikter


Peter M. Clausen orienterer Carsten Hansen om status for byens fyrtårne

Carsten Hansen, Minister for by, bolig og landdistrikter besøgte den 3. maj Sønderborgs landdistrikter for at høre om energirenoveringer og arbejdet med at skabe bæredygtige landsbyer.

Besøget indledtes på Alsion, hvor borgmester Aase Nyegaard bød velkommen til udviklings-Danmark. Peter M. Clausen, orienterede som formand for 2 af Sønderborgs fyrtårne om status for GEHRY havneprojektet og ProjectZero.

Besøget fortsatte med "Countrysite Metropolis" med besigtigelser af lavenergibyggeri hos SAB boligforeningen i Vollerup, energirigtigt rækkehus-byggeri i Nordborg og orientering om Kær som rollemodel for bæredygtig landsby.

Carsten Hansen udtrykte undervejs stor tilfredshed med Sønderborgs ambitionsniveau om at skabe udvikling og dynamik i både by og på landet.

"Aktiviteterne understøtter regeringens ønsker om en stærkere kobling mellem by og land og hjemmearbejdspladser, som kan fungere uafhængigt af bosætningen" kommenterede Carsten Hansen inden turen gik mod hovedstaden.

PR
8. maj 2012

8. maj 2012Charlotte Sahl-Madsen orienterer om arbejdet med at etablere en kunsthal på havnenElse Redzepovic orienterer om 2017 kulturhovedstad-projektetCharlotte R. Engelbrecht var vært og tur-fører under Country-site rundturen på Als

Cookiepolitik