Kør Grønt i Sønderborg


Til venstre kørelærer Jan Wilhelmsen fra Citykøreskolen der har en indgående uddannelse i energi - og miljørigtig kørsel og til højre Erik Sørensen fra Sydals, der nu er certificeret KørGrønt-bilist.

72-årige Erik Sørensen fra Sydals erkendte at have for mange dårlige vaner under bilkørsel. Han valgte derfor at deltage i et KørGrønt kursus hos Citykøreskolen i Sønderborg, med stor fordel.

På kurset lærte Erik Sørensen ved en kombination af både teori og praktiske øvelser i egen bil at udnytte brændstoffet optimalt og skåner nu både miljø og pengepung i sin daglige kørsel. Under kurset blev Erik Sørensen udfordret m.h.t. sine holdninger og ikke mindst evner som økonomisk bilist og efter kun 1½ time i bilen efterfulgt af et teorimodul på ca. 2 timer fik han virkelig syn for sagen!

"Kurset var meget effektivt, og det var behageligt at få vejledning fra min kørelærer, mens han sad ved siden af og jeg kørte i min egen bil", udtaler Erik Sørensen.

Efter kursets gennemførelse formår Erik Sørensen at køre mellem 2 og 4 km. længere pr. liter benzin, end før han blev KØRgrøn-certificeret.

Jytte Mink fra Guderup, havde også en rigtig god oplevelse ved Citykøreskolens KørGrønt kursus . Kurset var en stor udfordring for Jytte, der synes det var meget svært at ændre på indgroede vaner.

"Under kurset lærte jeg forskellige nye teknikker i min kørsel, og det var svært at ændre på noget, som jeg altid har gjort på en bestemt måde. Men efter kursets gennemførelse tænker jeg nu på de nye teknikker hver eneste gang jeg kører i min bil, og det er simpelthen blevet en sport for mig at køre så brændstoføkonomisk og miljørigtigt som muligt".

Jytte Mink kører nu ca. 3 km. længere pr. liter benzin og har siden kursets gennemførelse kørt 7500 km. og sparet 1200,- kr. i benzinudgifter.

Både Erik Sørensen og Jytte Mink har nu bevis på at de er certificerede KørGrønt bilister, og de fortsætter med at spare masser af CO2 og penge ved blot at tænke på de ændrede kørevaner de lærte hos Citykøreskolen.

Læs mere om Citykøreskolens KørGrønt kursus her

VB

15. maj 2012

15. maj 2012Citykøreskolen, Porsgrunngade 2 i Sønderborg

Fakta

Alle kan deltage i et KørGrønt kursus hos Citykøreskolen, og der er ingen forudsætninger for at deltage i kurset udover at man skal påregne 30 - 40 kilometer kørsel i egen bil.

Din bil bliver udstyret med en speciel forbrugsmåler, der under kurset giver dig mulighed for at se hvor besparelserne opnås.

Prisen for et KørGrønt kursus hos Citykøreskolen er 395 kr. og 345 kr. pr. deltager hvis man er en gruppe på min. 10 personer

Cookiepolitik