Håndværkertilbud – er din virksomhed klar til renoveringsboomet?


ZERO+ huset i Sønderborg under opførelse

Byggebranchens egne analyser viser det og om kort tid sætter Klima- & energiministeren yderligere tryk på. Vi står overfor et renoveringsboom i vore boliger, udlejningsejendomme og kontorbygninger af en dimension ikke set tidligere i historien.

Tilmeld dig gratis inspirationsmøde NU!

Den nye udfordring er at sikre at renoveringen sker energirigtigt, således at bygningen rykker op i energiklasse og sparer både penge og energi. På Dansk Byggeri´s årsmøde forleden fortalte Klima- og energiminister Martin Lidegaard at det er regeringens ambition at få sat yderligere fokus på energirenoveringen af bolig- og bygningsmassen. Regeringen arbejder derfor på en særlig handlingsplan som over de kommende år skal skabe drive og fremdrift for alle ejer- og alderstyper af boliger & bygninger.

ProjectZero og ZERObolig bakker 100% op om denne indsats og inviterer i samarbejde med Dansk Byggeri´s Uddannelsesfond og Tekniq alle håndværkere i Sydjylland til inspirationsmøde den 31. maj kl. 15.30 - 19.00 om CO2-neutrale bygninger samt de relaterede salgs- og energikompetencer.

Hør om ZERO+ huset som producerer mere energi end husets familie forbruger. Trine Mikkelsen, Syd Energi orienterer om energirigtigt byggeri.

Og lær hvordan man får fat i kunderne og skaber det gode salg. Preben Schack, tidligere elektriker nu salgsdirektør i TeleBilling introducerer håndværkerens nye salgs-værktøjskasse.

Lær af Sønderborgs erfaringer fra ZERObolig, som sætter skub i boligejernes efterspørgsel og hvor 65% af boligejerne efterfølgende sætter arbejdet i gang. Peter Rathje, ZERObolig orienterer.

EUC Syd har kompetencerne og hjælper din virksomhed med at blive klar til udfordringerne. Uddannelseskoordinator Conni Jakobsen orienterer om ZERObygs kurser.

Efter arrangementet byder Uddannelsesfonden på en let middag.

Arrangementet har et maksimalt deltagertal på 200, som tildeles efter først til mølle princippet.

Se det samlede program og tilmeld dig STRAKS her

PR

23. maj 2012

23. maj 2012Salgsdirektør i Telebilling Preben Schack

Cookiepolitik