COOL konkurrence i EU Sustainable Energy Week 2012

4 skoler dyster i en konkurrence om at gøre klasseværelset/skolen rigtig smart og bæredygtig, en konkurrence i forbindelse med afviklingen af EU Sustainable Energy Week 2012.

House of Science og ProjectZero har i samarbejde søsat en konkurrence for alle 4.- 6. klasser i hele Sønderborg Kommune, om hvordan eleverne kan gøre skolen/klasseværelset mere bæredygtig? 4 skoler har meldt sig på banen til at deltage, og den klasse der vinder kan servere is til hele skolen sidste skoledag inden sommerferien.

Klassens elever skal sammen udarbejde et digitalt idékatalog med de sejeste, de mest opfindsomme og gerne brugbare idéer til hvordan de ser et fremtidigt klasseværelse og gerne hele skolen kan blive mere bæredygtig. Bæredygtighed betyder at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø, både nu og i fremtiden. Genbrug, affald, forurening og CO2 er emner som deltagerne kan kaste sig over til konkurrencen.

Hvem mon får isene?


Dommerpanelet der skal vurdere hvilken skole der kan spise is sidste skoledag består af tidligere Videnskabsminister for Videnskab, Teknologi og Udvikling Charlotte Sahl-Madsen og Økonomidirektør Torben Kylling fra Danfoss Universe, samt repræsentanter fra House of Science og ProjectZero.


EU Sustainable Energy Week


EU Sustainable Energy Week løber af stablen den 18. - 22. juni 2012 og EU markerer denne uge med aktiviteter i hele Europa for at fremme energieffektivitet og vedvarende energikilder.

Sønderborg er med som den eneste danske by med den bæredygtige skole konkurrence.

LJ

25. maj 2012

25. maj 2012

Cookiepolitik