Sønderborg ZEROcup 2012

ZEROcup 2012 - med vinden som energikilde!

Med vinden som energikilde søsættes en helt ny dyst i triplesejlads - ZEROcup 2012 til august. 18 af Sønderborg-områdets virksomheder får nu muligheden for at dyste om at have mest vind i sejlene.

Fredag den 10. august sejles de første runder af kapsejladsen, som er bygget op som en triple-sejlads, hvor tre både sejler mod hinanden i hver runde. Følgende fredag får ni nye virksomheder muligheden for at vise deres sejlkundskaber, i både med og modvind. Kapsejladsen afsluttes med en finale til Kulturnatten den 24. august sidst på eftermiddagen, så dem der har kræfter i behold kan også deltage i natløbet.

Energi til vands og på land
Hvert hold der tilmelder sig ZEROcup 2012 bliver ikke bare udfordret på vandet, men også på energiforbruget hjemme i virksomheden. Og for at kunne tilmelde sig sejladsen skal der svares på enkelte spørgsmål om kendskabet til virksomhedens energiforbrug og virksomhedens eventuelle energibesparende initiativer.

-Vinden er en vigtig energikilde i områdets arbejde mod CO2-neutralitet. Og sejlklubben er med vores næsten 600 medlemmer et stort og vigtigt netværk til at brede ProjectZero-visionen ud blandt borgerne, siger kapsejladsformand for Sønderborg Yacht-Club Flemming Clausen.


Alle virksomheder i Sønderborg-området kan få god vind i sejlene og være med i dysten.
Der er plads til 18 hold med 4 mand på hver, og det er ikke et krav at have sejlererfaring. Mindre firmaer og organisationer er velkomne til at slå sig sammen. På hver båd vil der udover de 4 besætningsmedlemmer, også være en sikkerhedsmand med sejlererfaring.

Kapsejlads er fremragende til teambuilding, da kommunikationen mellem besætningsmedlemmerne under sejladsen er super vigtig for at nå i mål.

-Alle de gange vi har haft sejlads med virksomheder og organisationer, der ikke er vant til at sejle oplever vi, at de bliver totalt grebet af den sjove udfordring, fortæller Flemming Clausen.Sønderborg Yacht-Club og ProjectZero står bag kapsejladsen, som afvikles i Sønderborg Bugt i J-80 både.

Læs mere om kapsejladsen på www.syc.dk, hvor man også kan tilmelde sig.LJ
21.juni 2012

21. juni 2012

Cookiepolitik