Flemming Olsen fra Østerbro hentede ny klima-inspiration i Sønderborg


Flemming Olsen, visionær AKB afdelingsformand på Øbrohus

Flemming Olsen, ildsjæl i Øbrohus-projektet gæstede sammen med 35 velforberedte formænd i afdelinger under KAB´s administration i weekenden Sønderborg-området for at lære mere om områdets erfaringer med klimarigtige løsninger. Besøget i Sønderborg omfattede Sønderborg Fjernvarme, ProjectZero, Danfoss og Danfoss Universe. Gæsterne overnattede naturligvis på hotel SCANDIC, som er medlem af Sønderborgs ZEROcompany-program.

Flemming Olsen havde en drengedrøm om at skabe en levende tagterasse med udsigt på bebyggelsen Øbrohus på Østerbro. Efter han er blevet afdelingsformand for Øbrohus er der nu fuld fart på at realisere drengedrømmen om en tagterasse med udsigt og realiseringen går hånd i hånd med grønne tage og energirenovering med solceller.

Se & hør Flemmings spændende fortælling om hans vision som nu er under realisering

KAB (Københavns Almennyttige Boligselskab) er med 52.000 boliger Danmarks største boligforening. KAB har allerede gjort meget for at energirenovere den ældre del af deres boligmasse, men har ambitioner om at gøre endnu mere. De 35 boligformænd og bestyrelsesmedlemmer fra en række boligorganisationer alle administreret af KAB var derfor på klima-tour med overskriften "Danmark på tværs - miljø- og energirenovering af den almene sektor". Turens mål var Sønderborg, men turen omfattede også et dialogmøde med Byggecentrum/Middelfart samt energi/klima-oplæg ved Lars Camradt fra Energitjenesten SYD og Frank Lundorff fra Scantoplan.

Sønderborg har til sammenligning 9.600 almene boliger, som administreres af 7 boligforeninger.

PR

4. juni 2012

4. juni 2012



Flemming Olsen, Øbrohus



35 KAB-afdelingsformænd hører om ProjectZero



Flemming på den grønne tagterasse

Cookiepolitik