CO2-fri køretur langs Flensburg Fjord

Lørdag den 16. juni inviterer Artefact i Glücksburg til en CO2-fri køretur langs Flensburg Fjord til Glücksburg. Turen starter kl. 11.00 på parkeringspladsen på Kastanie Allé bag Rådhusannekset i Sønderborg. Her vil deltagere fra både Danmark og Tyskland køre en lydløs tur langs fjorden med stop undervejs. Alle eldrevne køretøjer, cykler og andre CO2-fri køretøjer er hjertelig velkommen til en hyggelig tur. Sønderborgs kommunaldirektør Søren Bonde deltager i køreturen i en elbil.

Alle i og på et CO2-frit køretøj er hjertelig velkomne

Turen ender hos Artefact i Glücksburg , som inviterer til grillaften og gratis overnatning for alle deltagere.

Programmet er vedhæftet. Tilmelding til Tour de Flens kan ske til Werner Kiwit på info@artefact.de
Læs mere på www.artefact.de Tour de Flens, der er en køretur for el-biler og andre CO2-frie køretøjer, som f.x. twikes, buddies og pedelecs, er et af weekendens absolutte höjdepunkter. Løbet, der allerede er startet den 16. juni i Sønderborg (11:00 RAdhusparkering ) og aktivt understøtter Sønderborgs ansøgning til Europas kulturhovedstad, afsluttes i Lyksborg den 17.juni. Routen, der snor sig langs Flensborgs „Ideernes Fjords“ bredde, indeholder mange små pitstops, hvor man vil kunne beundre forskellige miljøvenlige og økologiske bæredygtige projekter.


Blandt deltagerne finder vi også Sønderborgs Kommunal direktør Søren Bonde, Glüksborgs borgmester Dagmar Jonas og byråds medlem John Witt. Løbet, der er sponseret af Flensburger Brauerei, vil desuden blive filmet af et flyvende kamera.

En deltager tog turen til Flensburg fra Sønderborg i denne fikse elbil udner Tour de Flens 2011

7. juni 2012Elbil - Tour de Flens 2011

Tour de Flens

Tryk her for info og her for programTwike køretøj - Tour de flens 2011

Cookiepolitik