Årets ProjectZero dimittender springer udAnders Mouritsen og Pernille Jespersen Beck

I den forløbne uge kunne 2 af ProjectZeros studenter-medarbejdere springe ud med hvert sit flotte eksamensbevis.

Pernille Jespersen Beck er færdig som markedsføringsøkonom fra Sydvestjysk Erhvervsakademi i Sønderborg. Pernille har været i ZERObolig-praktik og løst sin projektopgave fokuseret på en markedsundersøgelse af ZERObolig. Pernille fortsætter efter en tiltrængt ferie som projekt-medarbejder i ZERObolig.

Anders Mouritsen er færdig som civilingeniør fra Mads Clausen Instituttet på SDU/Alsion. Anders har hos ProjectZero været involveret i både masterplan og ZERObutik og senest været 5 måneder på MASDAR Institute i Emiraterne. Inden da besøgte Anders Sønderborgs nye Friendship City, Baoding, og har skrevet kandidatopgave om bæredygtige byer med fokus på Sønderborg og Baoding. Anders fortsætter med fuld fart ud i den store verden, hvor bæredygtige byer bliver hans jobmæssige udfordring.

ProjectZeros Peter Rathje er meget tilfreds med de 2 dimittenders indsats i ProjectZero og de skabte resultater. "Samarbejdet med de videregående uddannelser og deres studerende er en vigtig opgave for ProjectZero, og det er rigtig fint når vi også selv kan få glæde af dem vi uddanner - både under uddannelsen og efterfølgende" udtaler Peter Rathje i forbindelse med fredagens dimittend-event på sekretariatets kontor.

PR

18. juni 2012

18. juni 2012

Cookiepolitik