Sønderborg film

To unge sønderborgere, Kim Groth og Fynn Laue har lavet en film om Sønderborg. Med filmen svarer de på spørgsmålet: "Hvorfor Sønderborg" ?

De to unge mennesker præsenterer den by, de selv er vokset op i og stadig er en del af. Budskabet i filmen er, at man bestemt ikke behøver at bo i en storby for at opleve livskvalitet. Tværtimod! De to filmfolk har sat fokus på livet i byen og på kvaliteterne i Countryside Metropolis.


"Vi er begge opvokset i Sønderborg Kommune og har lavet film sammen siden 8. klasse. Vi startede med at lave små film i vores fritid, og har siden optaget koncerter og teaterstykker og gik senere i gang med små kortfilmsproduktioner og reklamefilm. Efter vi lavede en kort film for vores gamle gymnasium, Alssundgymnasiet, fik vi en henvendelse om at lave filmen om Sønderborg", fortæller de to Sønderborg drenge.

Det er Sønderborg Kommune, ProjectZero og Havneselskabet, som på film ønsker at give en sammenhængende Sønderborg fortælling om områdets fyrtårne - om visionerne om at blive Europæisk Kulturhovedstad, at blive CO2-neutral kommune i 2029, og sammen med Gehry havneprojektet at skabe rammerne for bedre tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft, tilflyttere og studerende.

Se filmen her

August 2013
VB


6. juli 2012Havnefronten i SønderborgSønderborg SlotNy kontorbygning på Byens Havn

Cookiepolitik