Markedsføringsøkonomom analyse af energirenovering i private boliger

Pernille Jespersen Beck har skrevet sin hovedopgave på Markedsføringsøkonom-uddannelsen på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg i foråret 2012.

Opgaven er "Markedsanalyse af energirenovering i private boliger"

Pernille skriver følgende i sine forord:

Jeg har på fjerde og sidste semester på Markedsføringsøkonom-uddannelsen været i praktik hos Sønderborgs ProjectZero. Praktikperioden havde en varighed af lidt over 3 måneder, hvor jeg fik et godt indblik i projektet og dets mål. Jeg beskæftigede mig primært med ZERObolig, som er den del af projektet, der har fokus på områdets boligejere med det mål, at få så mange som muligt til at energirenovere.

Praktikopholdet og de opgaver jeg fik stillet, var en meget lærerig proces. Det var spændende at prøve, at føre den teori vi har lært videre til praksis. Hele holdet bag ProjectZero har været utrolig imødekommende og inspirerende at arbejde sammen med.

Det er imponerende at så få mennesker kan få hele projektet til at køre, med nye tiltag og mange bolde i luften. Processen med at lave en hovedopgave ud fra ZERObolig har været lang og krævende, men jeg er blevet godt tilfreds med resultatet.

Se opgaven her

Juli 2012/VB


6. juli 2012

Cookiepolitik