The winner takes it all – godt nyt for ”smarte håndværkere”

The winner takes it all – godt nyt for ”smarte håndværkere”

Danmarks tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen sagde det i efteråret 2008 og nu dokumenterer Dansk Energi at det allerede sker i stor stil; nemlig at vi skal bygge (og renovere) vores huse, så de producerer mere energi end husenes beboere bruger - fuldstændig som ZERO+ huset i Sønderborg.

Januar udgaven af nyhedsbladet Dansk Energi sætter fokus på energieffektive bygninger og konkluderer gennem en række eksempler fra Danmark og udland at verden står overfor et sandt boom i efterspørgsel efter energieffektive, smarte og intelligente bygninger. I takt med den stigende elektrificering af energisystemet bliver hjemmet et vigtigt knudepunkt for energi til elbiler og varmepumper samtidig med at energien skal bruges mere effektivt.

Læs hvordan solceller kan sænke huslejen i de almene boliger eller hvordan byggebranchen og de lokale smarte håndværkere "takes it all" gennem samarbejde med arkitekter, ingeniører m.v.

ProjectZeros læsere får en unik mulighed for at blive inspireret og opdateret - klik her og download nyhedsbladet i fuld omfang.

Følg udviklingen ved at tegne abonnement på Nyhedsbrevet Dansk Energi www.nyhedsbladet.danskenergi.dk og få en verden af muligheder serveret hver måned.

PR

24. januar 2012Cookiepolitik