Har du styr på dit el-forbrug?

SE - Syd Energi giver dig muligheden for at følge dit elforbrug via din smartphone, og det er helt gratis! SE's Applikation kan hentes på www.se.dk og giver dig et godt overblik over dit elforbrug derhjemme samt gør det lettere at spare på energien.

Marck Thorning har fulgt familiens elforbrug på sin mobiltelefon i et år, og er meget begejstret for værktøjet. "Applikationen er med til at skærpe min opmærksomhed på hvor vi bruger strømmen, det kan altid ses når tørretumbleren er i gang, og det har forårsaget at vi har genovervejet vores tørremuligheder for ikke bruge tørretumbleren andet end til det mest nødvendige" siger Marck Thorning, der dagligt følger gårsdagens forbrug. Han er meget bevidst om hvor stort hjemmets standby-forbrug er og opmærksom på om det ændrer sig fra dag til dag.

- SE app'en er supersmart og et fantastisk værktøj til at være både klimabevidst og økonomisk bevidst på samme tid, fortsætter Marck Thorning, der ikke undlader at gøre venner og kolleger opmærksomme på applikationen, han mener at værktøjet fortjener meget mere omtale, da det er let tilgængeligt og brugbart for enhver kunde hos SE.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med det stand-by forbrug vi er kommet ned på, takket være SE's app. Det gør mig faktisk rigtig glad!, siger Marck Thorning.

Det er ikke nødvendigt at have en smartphone for at følge med i sit daglige el-forbrug. SE tilbyder alle kunder dagligt at modtage en email med et overblik over gårsdagens forbrug derhjemme. På www.se.dk kan du med kundenr. og pinkode, som fremgår af din regning, modtage daglig mail med forbrug ved at sætte kryds i forbrugsoplysninger.

LJ

FAKTA
Med SE's applikation kan du se dags-, måneds- og årsforbruget på alle dine målere derhjemme. Dit forbrug kan ses time for time og sammenlignes med sidste uge eller året før.

Scan SE's app på www.se.dk eller tryk her

Når du åbner SE's app skal du bruge dit kundenummer og din pinkode til at logge ind med - dem finder du på din regning.

16. januar 2012

Få indblik i dit elforbrugCookiepolitik