ProjectZero støttede op om P3s Danmarks Indsamling med en elbil

I den forgangne uge drog P3 på tur rundt i landet for at samle penge ind til Danmarks Indsamlingen, som i år går til "børn på flugt i Afrika".

Blandt de 5 deltagende byer var Sønderborg, som onsdag den 1. februar havde besøg af P3s værter, der med opstilling foran Alsion og på ladet af en lastbil styrede indsamlingen.

Som bidrag til indsamlingen udloddede ProjectZero i samarbejde med ChooseEV en elbil i en måned. ChooseEV står bag projektet "testenelbil.dk", der har som formål at gøre det nemt og praktisk muligt at bruge elbilen både i private husstande såvel som i erhvervsmæssig henseende i Danmark. Sønderborgs testpiloter i det landsdækkende forskningsprojekt "testenelbil.dk" har på 6 måneder kørt mere end 1,5 gange rundt om jorden, og derved sparet miljøet for ca. 3,2 ton CO2 ved at benytte elbilen frem for deres egne biler.

I forbindelse med indsamlingen blev der også afholdt velgørenhedskoncert, og overskuddet fra koncerten går ubeskåret til indsamlingen.

Der bliver sat ind i 10 forskellige afrikanske lande for at forebygge at børn må flygte, støtte de børn der er på flugt og ikke mindst hjælpe børn, unge og familier på fode igen, når de sammen skal skabe sig en ny fremtid efter flugten.

P3s lyttere formåede i år at støtte indsamlingen med 4,6 mio. kr.

VB

6. februar 2012P3s radioværterP3s lastbil var godt besøgt af Sønderborg-områdets borgereLastbilen har taget plads foran Alsion

Cookiepolitik