Lan, kvinden bag ProjectZeros kinesiske hjemmeside

Lan Hallenslev, studerende fra Syddansk Universitet i Sønderborg, er kvinden bag ProjectZeros nye kinesiske hjemmeside. Lan studerer BSC in Economics and Business Administration.

Sideløbende med sit studie har Lan stået for opbygningen af ProjectZeros nye kinesiske hjemmeside, som gør det muligt, at kigge ProjectZero i kortene på kinesisk.

For Lan har det været en stor og spændende udfordring, at være med til at opbygge hjemmesiden. "Som kineser synes jeg det er fantastisk at ProjectZero vil udveksle erfaringer med Kina. Hjemmesiden taler direkte til de kinesiske læsere, som gerne vil vide mere om CO2-neutralitet i Sønderborg Kommune. Jeg tror det vil danne grundlag for et udvidet samarbejde", siger Lan Hallenslev, der som en ekstra sidegevinst er blevet mere bevidst om at leve "grønnere".

Mens arbejdet med opbygningen af den kinesiske hjemmeside stod på, fulgte Lan faget "Interkulturel erhvervskommunikation", som handler om strategi i.f.m. opbygning og oversættelse af hjemmesider. Lan benyttede ProjectZeros kinesiske hjemmeside som emne i sin eksamens opgave og afsluttede faget med et flot 12-tal.

Den kinesiske hjemmeside kan ses her (der skal være installeret kinesisk tegnsæt).

VB

28. februar 2012

Cookiepolitik