ZERObutik-programmet ekspanderer udenfor Sønderborg


Butikschef Nina Petersen sammen med butikkens personale Hanne, Agnete og Claudia


Helsam City ved Torvehallerne på Nørrebro blev ZERObutik-programmets første butik uden for Sønderborg-området. Som ny butik i Helsam-gruppen har Helsam City indført klimaledelse og allerede realiseret en besparelse i elforbruget på 18 %.

Virkemidlerne omfatter udskiftning af belysningen til LED, nye lavenergi termoruder, slukning af alt elektrisk udstyr når butikken forlades, afvikling af tidligere kølerum og daglige aflæsninger af energiforbruget. Hertil kommer plastposer baseret på kartoffelstivelse og butiksinventar fremstillet af bæredygtig bambus.

ProjectZeros Peter Rathje overrakte torsdag den 12. december 2012 diplom og blomster til en stolt butiksbestyrer Nina Petersen, som kunne fortælle at samtlige 4 ansatte cykler på arbejdet og tager toget på de længere afstande. Både de ansatte og butikken efterlever således på bedste vis Helsam-gruppens ambitioner om bæredygtighed i adfærd og materialer.

Helsam Citys besparelser bidrager positivt til at København kan realisere sine målsætninger om at blive CO2-neutral i 2025. Tænk hvis alle butikker i København fulgte Helsam Citys eksempel og sparede 18 %. Tænk hvis alle butikker i Danmark gjorde det samme …

Læs mere om ZERObutik programmet her

For mere information om denne nyhed kontakt Peter Rathje på telefon +45 40 40 86 36 eller på email peter.rathje@projectzero.dk.

Peter Rathje
18. december 2012

18. december 2012LED-belysning har reduceret strømforbruget med mere end 80%Lavenergi-termoruder har erstattet enkeltlagsglasDen korrekte belysning er alfa og omega for præsentation af det store sortiment

Cookiepolitik