Gråsten Fjernvarme er i julegavehumør!

Det nye anlæg i det nordlige Gråsten er en af hovedårsagerne til at Gråsten Fjernvarme næste år kan sænke priserne med mere end 20 %.

Gode nyheder til fjernvarmekunderne i Gråsten! Gråsten Fjernvarme sætter fra næste år prisen ned med mere end 20 %, alt sammen på grund af den nye grønne fjernvarme og et solidt arbejde med energibesparelser.

Gråsten Fjernvarme har lagt en ekstra pakke under juletræet til alle nuværende og kommende kunder, det er nemlig blevet besluttet at sænke prisen på fjernvarmen med mere end 20 % allerede fra næste år! Mere præcist sænkes det faste bidrag fra 19,4 kroner per kvadratmeter til 18 kroner per kvadratmeter og prisen for varmen sænkes fra 475 kroner per MWh til 375 kroner per MWh.
Julestemningen lader sig ikke fornægte hos Gråsten Fjernvarme, her er det et juletræ øverst på den nye store buffertank.

Energibesparelser og grøn varme i den helt store ProjectZero ånd!

Gråsten Fjernvarme har virkeligt taget medicinen og er hoppet med på vognen så at sige. Der er nemlig både blevet arbejdet intensivt med at sikre energibesparelser og med at omstille energiforsyningen til vedvarende, CO2-neutrale kilder. Det er alt sammen helt i takt med ProjectZero visionen om et CO2-neutralt Sønderborg-område, baseret på energieffektiviseringer og et flerstrenget og robust energisystem med vedvarende energikilder.

Det nye system og de mange energibesparelser betyder at kunderne i Gråsten Fjernvarme fremover sparer mere end 20 % på varmeregningen, for et "standardhus" på 130 m2 og et årligt varmebehov på 18,1 MWh svarer det til lige omkring 2.500 kroner årligt.

Bor du i Gråsten og vil du vide mere om hvordan du kan få del i den billige, grønne fjernvarme, så ring til Gråsten Fjernvarme på telefon 74 65 12 29 eller besøg Gråsten Fjernvarmes hjemmeside på www.graasten-fjernvarme.dk.

18. december 2012.
Christian Eriksen
christian.eriksen@projectzero.dk
6550 8197

18. december 2012



Her bliver 48 ton halmkedel sat på plads i de nye bygninger, et vigtigt element i den fremtidige fjernvarmeforsyning i Gråsten og en af årsagerne til den store prisnedsættelse.

Fakta

For et standardhus på 130 m2 og et årligt varmebehov på 18,1 MWh skal der før prisnedsættelsen betales 15.087 kroner årligt inklusiv moms og målerleje i varmeregning. Efter prisnedsættelsen bliver varmeregningen 12.597 kroner årligt alt inklusive. Det er en besparelse på 2.490 kroner eller lidt mere end 22 %.

Cookiepolitik