Ta´ et ZEROkørekort og bliv klædt på til energibesparelser

Bliv klædt energirigtigt på med et ZEROkørekort

En helt ny form for aftenskolekursus giver dig kompetencer til at spare på energien og derved også pengepungen. ZERObolig har i samarbejde med LOF Alssund udviklet to forskellige ZEROkørekort med energieffektivisering som omdrejningspunkt.

Gå en energirigtig hverdag i møde på jobbet og i hjemmet med et ZEROkørekort!

ZEROkørekortet er et helt nyt tiltag, der gør det muligt for dig at blive introduceret til alle de muligheder der er for at spare på energien, enten ved energirenovering af boligen eller ved fornuftig omtanke og adfærd i hjemmet. I efteråret udbydes to forskellige kurser i samarbejde med LOF Alssund.

Poul Friis Evald, Teknisk Energi & Miljøchef hos Linak på Als er ikke i tvivl om, at der er fordele ved at klæde medarbejdere på med et ZEROkørekort.

- ZEROkørekortet er en rigtig god idé. Det er oplagt for en virksomhed som Linak at ruste sine medarbejdere med fornuftig adfærd ved energibesparelse og effektiviseringer, siger Poul Friis Evald. Han understreger at hvis den enkelte medarbejder klædes på med et ZEROkørekort, vil det automatisk både smitte af på arbejdspladsen og hjemme i privaten. I Linak arbejder vi på at medarbejderne arbejder med omtanke for miljøet og udnytter de ressourcer, der er til rådighed i virksomheden, fortsætter han.

Det første af de to ZEROkørekort kurser starter op den 11. oktober og der er det muligt at få indsigt i hvordan dit eget hus kan blive energioptimeret blandt andet ved at kigge på husets isolering og vinduer. På kurset får du mulighed for at lave egne beregninger med udgangspunkt i din egen boligs energiforbrug. Du får indblik i hvilke alternative energikilder der bedst passer til din bolig og dine behov.

Det andet ZEROkørekort kursus handler om energirigtig adfærd i hjemmet - der er masser af penge at spare i hverdagen på elforbruget. Og samtidig kan det være sjovt og lærerigt at blive energisparende. På to aftener lærer du hvordan du omgås de elektriske installationer, og hvilken belysning der skal til for at begrænse forbruget af kilowatt-timer.

- Hvem ved? I disse tider kan det være en stor fordel at være energirigtigt klædt på i en eventuel jobsamtale! slutter Poul Friis Evald.

Har du lyst til at vide mere om hvor og hvordan din egen bolig kan optimeres energimæssigt, så er ZEROkørekortet lige noget for dig!

www.ProjectZero.dk
www.alssund.lof.dk

LJ
9. august 2012


9. august 2012

Cookiepolitik