Sønderborg-områdets virksomheder havde god vind i sejlene til ZEROcup

Det kræver go´ energi at trimme forsejlet


3 virksomheder deltog i ZEROcups 1. indledende runde i ZEROcup 2012. ProjectZero stillede med et hold og fik rigtig god vind i sejlene under sejladsen.

Der var god vind i sejlene, højt humør og skarp konkurrence da første race i årets ZEROcup blev afholdt. 10 virksomheder er tilmeldt dysten og de første 4 hold sejlede lystigt derudaf om eftermiddagen fredag den 10. august. To hold fra Willesen Import A/S, et fra Lodam og et fra ProjectZero dystede på Sønderborg Bugt i Sønderborg Yacht Clubs J-80 både og med en vindstyrke på 8 m/s var der masser af fart i de hurtige sejlbåde.

Sønderborg Yacht Club (SYC) stod for de praktiske arrangementer og lagde rammerne for en tæt og spændende dyst på en dag med god vind og masser af sol. Fire deltagere fra hver virksomhed sejlede med en sikkerhedsmand fra SYC tre sejladser mod to andre virksomheder og racet var så tæt at intet var afgjort før den sidste af fire sejladser var ovre.

I sidste ende skulle en vinder dog findes og resultatet blev at ProjectZero, Willesen Import hold 1 og Lodam gik videre til finalerne d. 24. august.

Alle virksomheder i Sønderborg-området var inviteret til at deltage i årets ZEROcup, en triple kapsejlads med naturens egen energi som vigtigste ressource. Dysten løber over 3 eftermiddage i august og afsluttes med finale til Kulturnatten den 24. august 2012, næste sejlads er igen på Sønderborg Bugt og afholdes d. 17. august med deltagelse af hold fra Saab, Eegholm, Nordea og Helsam.

CE
14. august 2012
Sejlene pakkes efter endt sejlads

14. august 2012Tæt race til ZEROcupHøjt humør og vind i sejleneGo´ vind giver masser af fart og luft under fødderne

Cookiepolitik