Opbakning fra fyrtårn til fyrtårn

Med lagkager og dampende kaffe overraskede ProjectZero S2017-sekretariatet på en helt almindelig tirsdag eftermiddag. Idéen med at invitere fyrtårnskollegaer på gangen i Forskerparken til lagkage med 2017-sekretariatet, var at give projektteamet et sidste boost inden juryen tager over torsdag.

"Vi ønsker Sønderborg held og lykke med ugens store evaluering og vil gerne vise vores respekt for den store indsats som projektgruppen har ydet. Vi kvitterer med lagkage og klap på skulderen, inden juryen fredag beslutter sig for hvem der skal være Kulturhovedstad i 2017" indledte ProjectZeros Peter Rathje sin pep-talk. "I er meget tæt på målet, giv den nu hele armen, så I kommer helt i mål" fortsatte han inden 2017-lagkagestykkerne blev delt ud til S2017-teamet.
S2017 sekretariatet går til makronerne

Der var glæde, overraskelse og et par enkelte tårer i øjenkanten da det gik op for S2017-sekretariatet hvad den lille kageoverraskelse gik ud på.

Louise Johnsen
22. august 2017

23. august 2012To glade 2017 medarbejdereLagkagehuset leverede kagerneSue McCauley, Else Redzepovic, Malan Hallenslev og Carina Pedersen

Cookiepolitik