Malan gør ProjectZero helt kinesisk

Lan Hallenslev er startet hos ProjectZero, hvor hun i de kommende 12 måneder skal positionere Sønderborg og ProjectZero overfor vigtige målgrupper i Kina. Opgaven løses som en del af hendes HA-studie på Syddansk Universitet.

Lan (med det kinesiske navn Malan) er født og opvokset i Kina, men flyttede i 2000 til Sønderborg. Lan bor privat i Nordborg sammen med sin kæreste og datter på 11 år.

Lan har siden 2011 været ansvarlig for ProjectZeros kinesiske hjemmeside og tolkede møderne under borgmester Aase Nyegaards delegationsrejse til Kina i april 2012.

ProjectZero oplever en stigende interesse fra kinesiske byer, regioner og virksomheder, som i stor stil valfarter til Sønderborg for både at lære om klima- og energirigtige løsninger hos Danfoss og om Sønderborgs ProjectZero.

I uge 30 deltog både Danfoss og ProjectZero med oplæg på årets store kinesiske ECO Forum Global konference, som tiltrak 1500 deltagere fra kinesiske byer, provinser, universiteter og virksomheder. Som afslutning på konferencen deltog ProjectZeros Peter Rathje i en 2 timers debat på kinesisk TV om bæredygtig byudvikling.

Mandag den 6. august besøgte en delegation fra Henan-provinsen igen Sønderborg, denne gang blev der sat særligt fokus på grøn læring & uddannelse, som er et voksende tema i Kina.

PR
7. august 2012


7. august 2012

Cookiepolitik