Solcelleenergi er populært

Rigtig mange interesserede borgere strømmede til solcellemødet den 11. april på Gråsten Landbrugsskole og lokalet var stuvende fuldt.

Mødet gav rig mulighed for borgerne for at blive klogere på teknikken bag solcelleanlæg, retningslinjer for opsætning, afskrivningsregler og hvor vigtigt det er at tænke over husets værdi ved opsætning af solcelleanlæg på taget. I kulissen var 10 håndværkere på stikkerne for at guide de 180 interesserede borgere rundt i junglen af solcelle muligheder, og give gode råd til at tænke energivenligt i boligen.

TV Syd var på pletten og sendte direkte fra Gråsten, se indslaget her

Ny solcelleguide

Sønderborg Kommune og ZERObolig har udgivet en solcelleguide til god hjælp inden den enkelte borger kaster sig ud i investeringen af solceller. Guiden har til formål at give svar på en del af de spørgsmål som der opstår inden køb.

Guiden kan ses online her og kan hentes i pdf format her.

Nyt gratis informationsmøde

Næste solcelleinformationsmøde holdes onsdag den 25. april i Nordals Idrætscenter, og interessen for dette møde har været så stor at der nu er lukket for tilmelding.

Men tirsdag den 15. maj kl. 19.00 holder vi forårets sidste solcellemøde på Business College, Sønder Landevej i Sønderborg.

Dørene åbnes kl. 17.30 hvor områdets energivejledere/håndværkere vil være på pletten og give dig den helt rette vejledning ved energirenovering.

Se mere på denne side


LJ
17. april 2012

17. april 2012TV Syd var også på besøg!Der blev gjort opmærksom på husets værdi ved opsætning af solcelleanlæg på tagetDer var enorm stor tilslutning til informationsmødet

Cookiepolitik