Oplad elbilen på en lille halv time i Sønderborg

Ved Føtex i Sønderborg kan elbilister nu få både strøm og plads til elbilen. Det er et led i en plan om en landsdækkende infrastruktur til opladning af elbiler, som Føtex har indgået med elbiloperatøren ChoosEV.

Ladestanderne er de såkaldte Quick Charge stationer, som giver elbilister mulighed for hurtigt at få strøm på elbilen, mens dagens indkøb klares. På under en halv time kan man tanke el svarende til 80% af batterikapaciteten, eller hvad der svarer til ca. 100 km kørsel i de fleste moderne elbiler.

"Vi er i fuld gang med at opsætte quick charge stationer over hele landet. Det betyder, at det bliver lettere og mere fleksibelt at være elbilist, fordi man har mulighed for en hurtig opladning, uanset hvor i landet man bor. Det gør det samtidigt også muligt at bruge elbilen på længere strækninger og "tanke" el undervejs," siger Lars Bording, adm. direktør i ChoosEV.

Føtex og ChoosEV giver på denne måde Danmark en helt ny infrastruktur til opladning af elbiler, og ved at gøre det står de to virksomheder sammen om at fjerne en af de væsentligste barrierer for fremtidens transport.

Og det er noget, som Føtex varehuschef i Sønderborg, Bo Wagner, gerne støtter op om:

"Det er en ekstra service, som vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder. Vi tror på, at flere og flere kunder i fremtiden vil køre elbil, og derfor vil vi gerne gå foran og tilbyde plads og strøm til dem, når de handler hos os."

17. april 2012

17. april 2012Ladestander ved Føtex

Cookiepolitik