Forårets sidste chance for information om solceller

Tirsdag den 15. maj er du inviteret til en gratis aften med fokus på solceller!

Nysgerrigheden og interessen for solceller har været markant til forårets solcellemøder. Tre gange har ZERObolig fyldt sale med borgere der gerne ville høre mere om solceller. Tirsdag den 15. maj 2012 er forårets sidste chance for at blive klædt på med viden om solceller, regler for opsætning og afskrivningsregler/økonomi.

Kl. 17.30 åbner vi dørene på Business College Syd i Sønderborg for at give alle borgere mulighed for at komme i snak med de lokale håndværkere. Ca. 50 % af Sønderborg-områdets håndværkere er uddannet energivejledere, og en stor del af dem står klar til at svare på dine spørgsmål, give gode råd og vejledning omkring energirenovering. Kl. 19.00 starter informationsmødet i auditoriet på Business College Syd.

Se programmet her


Solcelleguide og 10 gode råd

Den nyligt udkomne solcelleguide har fået positiv respons fra de mange borgere der har deltaget i vores solcellemøder. Skulle du være interesseret i solcelleguiden kan den erhverves i kommunens borgerservice og kan ses her.

Solceller er også et højaktuelt emne hos Bolius - Boligejernes Videnscenter, og de har udarbejdet 10 gode råd omkring solceller, for der er mange ting at tænke på, inden der investeres i solenergi.

Læs Bolius' 10 gode råd og bliv klædt godt på.

LJ
27. april 2012

27. april 2012

Cookiepolitik