EU-ambassadører lærer om energieffektivisering i ZERO-land

Torsdag den 19. april får Sønderborg-området besøg af EU´s COREPER ambassadører - i alt 110 gæster fra EU´s 27+1 medlemslande.

Ambassadørerne gæster Sønderborg i anledning af det danske EU-formandskab og for at få indsigt i hvordan hele Sønderborg-området arbejder med energieffektivisering og energibesparelser i alle aspekter af samfundet, i business og i læring.

Sønderborg turen omfatter et besøg på Danfoss, en Energy Tour på Als og oplæg på Alsion.

I henhold til EU-formandskabet, er der tradition for at COREPER besøger formandsskabslandet. Det er Region Syddanmark, der har fået besøget i stand, og formålet er at sætte fokus på de syddanske vækstinitiativer.

Læs hele pressemeddelelsen her

PR

18. april 2012

17. april 2012

COREPER

COREPERS vigtigste opgave er at forberede de sager, der skal behandles på rådsmøderne. Sager som der er fuld enighed om blandt medlemslandene afklares af COREPER og forelægges ministerrådet som A-punkter, der vedtages uden debat. Øvrige sager forhandles på plads af ministrene på rådsmøderne.

Dansk EU-formandsskab

Besøget hænger sammen med det danske EU-formandskab, hvor der er tradition for at Coreper besøger formandsskabslandet. Det er Region Syddanmark, der har fået besøget i stand, og formålet er, at sætte fokus på de syddanske vækstinitiativer.Cookiepolitik