Spar op til 5000 kr. på din varmeregning

Spar op til 5000 kr. på din varmeregning

Med en ny tjekliste fra Go' Energi kan du optimere dit varmeanlæg, så varmeregningen bliver væsentligt mindre. Mange boligejere kan spare 1.500-5.000 kroner om året.

De sidste års kolde vintre har givet et højere varmeforbrug, og koster mange penge. Nu har Go' Energi udviklet en Tjekliste for varmeanlæg, så du kan optimere anlægget og slippe billigere.

Tjeklisten indeholder en række punkter, der sikrer, at du kommer godt rundt om anlægget inklusive rør, radiatorer og automatik. Mange boligejere kan spare 10-20 % af varmeforbruget ved at gennemgå Tjeklisten og handle ud fra anbefalingerne.

De fingernemme kan selv gennemgå Tjeklisten, men der er også mulighed for at få en autoriseret vvs-installatør til det - et såkaldt Go' Energi-tjek. Tjekket er et all-round tjek af hele varmeanlægget, der supplerer de eksisterende serviceeftersyn af kedel og fjernvarmeenhed.

Det betaler sig

Et Go' Energi-tjek koster dig højst 500 kroner inklusive moms, hvis det udføres af vvs'eren i forbindelse med et andet servicebesøg. Hvis du alene bestiller et Go' Energi-tjek, kan vvs'eren tage op til 1.000 kroner inklusive moms.

Det kan derfor betale sig at bestille et almindeligt serviceeftersyn af kedel eller fjernvarmeenhed samtidig med Go' Energi-tjekket. Et Go' Energi-tjek er dog i begge tilfælde hurtigt tjent hjem for langt de fleste boligejere, fortæller projektleder i Go' Energi, Martine Kildeby.

"Afhængigt af varmeforbruget kan mange spare 1.500-5.000 kroner på varmeregningen ved at følge Tjeklistens anbefalinger. Udover at tjekket kan betale sig rent økonomisk, kan et Go' Energi-tjek også give bedre indeklima, og er også derfor en god idé for mange," siger Martine Kildeby.

www.GoEnergi.dk/tjekliste kan du hente Tjeklisten

Her kan du se hvilke VVSinstallatører der er energivejledere i Sønderborg-området

Go' Energi
LJ

Hent Tjeklisten som pdf

Cookiepolitik