Vild med solens stråler på taget


Vild med solens stråler på taget

Susann & Oliver Lindinger har i længere tid har fulgt udviklingen på solcellemarkedet, da ønsket var stort om at reducere omkostningerne til familiens elforbrug. De faldende priser og den fordelagtige udnyttelse af el-nettet besluttede familien sig for at kaste sig ud i solcelleprojektet.

Familien Lindinger deltog i ProjectZeros ENERGIroadshow i april og blev der yderligere inspireret til at sætte projektet i gang. En grundig research af solcellemarkedet var vigtig for at finde netop det anlæg, der passede til det behov familien havde. Mange forskellige solcelleudbydere var i spil, og den heldige leverandør af solcelleanlægget installerede i juli 2011. Den elektriske tilslutning blev udført af en lokal elektriker, som også overtog tilmeldingen af anlægget.


"Vores strømtæller var allerede blevet forberedt til solcelleanlægget, og den 18. juli blev anlægget installeret, den 19. juli blev det tilsluttet og producerede strøm med det samme" fortæller Susann Lindinger, der efter tre måneders brug af solcelleanlægget kan berette om positiv status. "Alt kører uden problemer og ud over at beskytte miljøet, betyder anlægget også en økonomisk fordel for os."

Solcelleanlægget er synligt på familiens hustag, men det forstyrrer på ingen måde helhedsbilledet, og flere naboer har allerede henvendt sig til de nye solcelleejere for at høre mere om anlægget.

Susann og Oliver Lindinger ser frem til at modtage den kommende elregning, som gerne skulle være reduceret betydeligt af solens stråler!


LJCookiepolitik