Poltisk ordfører besøgte Zerobolig


Poltisk ordfører besøgte Zerobolig

Hvorfor er det kun tilladt at have et solcelleanlæg på taget til 6 kWh?
Hvad vil regeringen tilbyde i stedet, nu da håndværkerfradraget ophører ved årets udgang?

ZERObolig udfordrede Jesper Petersen, politisk ordfører for SF med ovenstående spørgsmål, da han gæstede Sønderborg mandag den 24. oktober.

Ægteparret Erna og Benny Nielsen gav husly, kaffe og muffins til hele ZERObolig delegationen. Familien Nielsen bor i en murermestervilla fra 1933, et af de typehuse som er en del af ZEROboligs nye inspirationskatalog til energirenovering. Jesper Petersen havde selv ønsket at møde en familie der allerede nu havde kastet sig ud i den store energirenovering af deres hus.
Casper Mikkelsen, ZERObolig - Jesper Petersen, SF - Jørn Andresen, JKA-arkitekter


Jesper Petersen viste stor interesse for ZEROboligs nye inspirationskatalog - ideen med at inspirere boligejere til energirigtig og fornuftig renovering og derved få mere arbejde til områdets håndværkere, er sammenfaldende med de mærkesager Jesper Petersen arbejder for.

På vegne af de seks arkitekter der har arbejdet med inspirationskataloget, deltog Arkitekt Jørn Andresen fra JKA-arkitekter i mødet med Jesper Petersen. Arkitekternes forslag til energirenovering er essentiel i hele inspirationskataloget, Jørn Andresen viste rundt i villaen med de idérige arkitektoniske briller på og Jesper Petersen fik indblik i hvordan energirenovering kan gøres billigere, bedre og mere klimaklogt.

Med sin lille sorte notebog og ZEROboligs inspirationskatalog under armen, drog Jesper Petersen tilbage til Christiansborg.


LJ

Cookiepolitik