Nu er det her ..... inspirationskataloget

Nu er det her ..... inspirationskataloget

Energirenovering handler mest om byggeteknik og isoleringstykkelser. Man glemmer nemt boligejernes drømme om en bedre bolig. Det råder ZERObolig nu bod på med et unikt inspirationskatalog, hvor det er boligejernes behov og arkitekternes løsninger, der er i fokus.

ZERObolig har givet seks lokale Sønderborg arkitekter, en energivejleder-uddannelse og frit spil til at komme med deres forskellige bud på, hvordan tre typiske boliger kan energi-renoveres. Resultat er et inspirationskatalog om energirenovering med 12 spændende arkitektforslag til energirenovering af Sønderborg-områdets typiske huse: en murermestervilla, et stuehus og et parcelhus.

Inspirationskataloget er lavet i samarbejde med VEB - Videncenter for Energibesparelser i Bygninger, som har kvalitetssikret kataloget fagligt og byggeteknisk. Men det er arkitekternes renoveringsforslag, der er i højsæde.

"Vi ved, at mange boligejere har en opfattelse af, at energirenovering er kedeligt og teknisk. Der er ærgerligt, hvis det afholder dem fra at overveje en energirenovering. Derfor har vi lavet et katalog med inspiration til deres boligdrømme. Det er en helt ny måde at appellere til boligejerne på, som vi har meget store forhåbninger til," siger Peter Rathje, direktør for ZERObolig.

Kataloget kan ses her
Og kan afhentes i trykt form på Sønderborg Kommunes biblioteker fra torsdag den 12. oktober


LJCookiepolitik