Elbilerne skifter "ejere"


Elbilerne skifter "ejere"

De 10 elbiler i Sønderborg er klar til en ny omgang testfamilier, der skal prøve livet som elbilister de næste tre måneder. Elbilerne har nu kørt knap seks måneder i Sønderborg i forskningsprojektet ”testenelbil.dk”, og projektet løber frem til foråret 2013.

Næste rundes heldige familier får udleveret deres elbiler ved et arrangement på Sønderborg Slot torsdag d. 3. november kl. 16.00, hvor Inge Olsen, Teknik- og Miljødirektør i Sønderborg Kommune, byder velkommen.

”De 20 familier, der indtil videre har haft elbilerne, har været meget glade og tilfredse. De bliver lynhurtigt fortrolige med deres elbil, som bliver en del af deres hverdag. De giver dem navne og får pludselig rigtig meget opmærksomhed fra alle de møder, når de kører rundt i elbilen”, fortæller ChoosEV’s administrerende direktør Lars Bording.

Du har stadig mulighed for at blive testpilot. Læs mere og tilmeld dig på: www.testenelbil.dk/bliv-testpilot. De personer, der allerede har ansøgt, er forsat med i puljen til de næste runder, og skal ikke søge igen.
.Stærk lokal forankring

Projekt testenelbil.dk i Sønderborg støttes af energiselskabet SE, som er medejer af ChoosEV og har valgt at støtte udrulningen af projektet i en række syd- og sønderjyske kommuner. Også en række lokale virksomheder og aktører har valgt at støtte projektet, nemlig Kreditbanken, ProjectZero, Landdistriktsudvalget samt Bitten og Mads Clausens Fond.

Bag projekt "testenelbil.dk" står elbiloperatøren ChoosEV A/S, der er ejet af energiselskaberne SE, SEAS-NVE og biludlejningsfirmaet Sixt Danmark. "Testenelbil.dk" er Europas største elbilprojekt, hvor 300 elbiler, 30 kommuner og partnere i erhvervslivet samt det offentlige støtter projektet og samarbejder om at blive klogere på elbilens placering i det danske samfund.

Cookiepolitik