Gratis energirådgivning burde være landsdækkende!


Gratis energirådgivning burde være landsdækkende!

Sådan udtrykker Lissi Isaksen, Sønderborg sig efter at hun har hulmursisoleret huset og fået langt bedre komfort inden døre.

"Selvom mit hus er sat til salg, behøver jeg jo ikke ignorere potentielle muligheder for energibesparelser - det kommer jo også nye ejere til gode" siger Lissi Isaksen og fortsætter "Jeg ville gerne vide, hvad jeg kunne gøre for at forbedre huset energimæssigt og dermed få det løftet til en bedre energiklasse end angivet i salgsmaterialet". Det var grundlaget for at få huset gennemgået af en energivejleder.

Energivejlederen var slet ikke i tvivl, huset, som er fra 1957, kunne med fordel hulmursisoleres. Få dage efter dumpede et tilbud ind ad brevsprækken og betænkningstiden var kort, Lissi vurderede at arbejdet ikke kunne vente. Efter bare en dags arbejde og med næsten usynlige huller i murværkets fuger, kunne forandringen mærkes i stuen. Det er nu ikke længere nødvendigt at svøbe et tæppe om benene og temperaturen i stuen er skruet ned med en grad.

"Komforten i huset er blevet meget bedre og jeg har regnet ud at tilbagebetalingstiden for isoleringsarbejdet er langt mindre end jeg først antog", fortæller Lissi Isaksen og fortsætter "Gratis energirådgivning burde være landsdækkende - det er et fantastisk tilbud!"

Lissi Isaksen
Tjek din egen isolering
Ejere af huse, der er bygget helt frem til 1998, kan score en gevinst ved at efterisolere boligen. Er din bolig ikke isoleret tilstrækkeligt, kan det blive dyrt, især hvis vi går endnu en iskold vinter i møde. SparEnergi har lavet en ny gratis Tjekliste for isolering til husejere, der gerne vil holde på varmen og spare penge.

Hent tjeklisten her

LJ

Cookiepolitik