Få din cykel gjort forårsklar i samarbejde med ProjectZero


Få din cykel gjort forårsklar i samarbejde med ProjectZero

Pift din cykel op og sving dig i sadlen - Så er der mulighed for at få cyklen piftet op til foråret hos din lokale cykelhandler.

Foråret har så småt vist sine første tegn, og der er lagt op til cykelvejr. Find din cykel frem fra sit vinterhi, og tag imod det tilbud som ProjectZero har iværksat i samarbejde med cykelhandlere i hele Sønderborgområdet.

I uge 13 og 14 kan du for 290 kr. få efterset og sikret din cykel til endnu en sæson. Både bremser, gear, og kæde efterses og strammes.

Forbedring af cykeltrafikken, er en del af ProjectZeros plan for at nå målet om et CO2- frit område inden 2029. Derfor dette tilbud til alle kommunens borgere.

I nær fremtid bliver Sønderborg Midtby præget af parkeringskaos, da der indføres 2 timers parkering på alle parkeringspladser. Der kunne cyklen være et oplagt alternativ til at undgå en stresset morgen, hvor det ikke er muligt at finde en parkeringsplads. - Eller starter du bilen for at køre 2 km for at hente morgenbrød søndag morgen? - så ville cyklen være et godt CO2-frit alternativ.


Se om din lokale cykelhandler er med i kampagnen TRYK HER

Cookiepolitik