Scandic sparer CO2 og penge med fjernvarmen!


Scandic sparer CO2 og penge med fjernvarmen!

Til februar kunne Scandic Hotel Sønderborg tage en helt ny fjernvarmeforbindelse i brug, og det har vist sig at være en meget god investering. I marts og april måned reducerede Scandic deres CO2-udledning med næsten 60 % og sparede mere end 74 % på varmeregningen. Årligt betyder det at Scandic udleder mindst 112 ton CO2 mindre ved at skifte fra naturgas til fjernvarme.

"Vi er meget glade for fjernvarmen, men vi skal også lige have fundet ud af at bruge det med vores specielle udfordringer, der er ting der stadig kan forbedres. Vi har haft et konsulent firma på besøg der mener at vi kan spare yderligere 25 % af vores nuværende forbrug ved blandt andet at skifte nogle pumper." Siger Frank Pedersen fra Scandic.

Scandic er deltager i ProjectZeros ZEROcompany program og er i selskab med de andre deltagere på forårets ZEROtourism hold med til at tilbyde både privat- og erhvervsturister et klimavenligt alternativ når de besøger Sønderborg-området.

Læs mere om ProjectZeros ZEROcompany program her eller kontakt projektleder Christian Eriksen (christian.eriksen@projectzero.dk eller +45 20 73 89 43) for at høre mere.

CE

Cookiepolitik