En lydløs tur i el-biler langs Flensborg fjord


En lydløs tur i el-biler langs Flensborg fjord

"TOUR DE FLENS"

ProjectZero, Sønderborg2017 og Artefact GmbH har i fællesskab lavet et elbils-arrangement lidt ud over det sædvanlige og lige over grænsen! - med dansk og tysk deltagelse.

Lørdag den 18. juni kl. 10

Denne lørdag slår vi et slag for el-biler, og derved at få udbredt kendskabet til, hvad en el-bil kan, og hvordan sådan én bil ser ud. En lydløs køretur, i vidt forskellige el-biler, rundt om Flensborg med historisk inspirerede stop undervejs.

Formand for kulturudvalget i Sønderborg Kommune, Stephan Kleinschmidt tager den lydløse tur til Glücksburg med Flensborgs viceborgmester Henning Brüggemann. På nuværende tidspunkt arbejdes der på højtryk for at de to politikere kan få lov til at køre el-bilernes Ferrari, en TESLA.

Men hvad kan sådan en elbil? I øjeblikket kører 10 testpiloter rundt i el-biler på vejene i hele Sønderborg-området, kun med det formål at finde frem til bilens gode egenskaber og eventuelle dårlige sider. Testpiloterne deltager i "TOUR de FLENS"!


Undervejs på turen til Glücksburg vil der være forskellige STOP, både for at se og høre historien Flensborg Fjord. På Nordertor i Flensborg vil KLIMApakt Flensborg stå for modtagelsen af delegationen af el-biler. Turen ender hos Artefact i Glücksburg, hvor der er mulighed for at lade bilerne op, og vi sørger for et festligt måltid til alle deltagere.


Har du et el-drevet køretøj og har du lyst til at deltage i arrangementet, er du hjertelig velkommen. Tilmeld dig til louise.johnsen@projectzero.dk senest den 15. juni 2011.

Invitationen kan hentes her

LJ

Du kan deltage i  test en elbil

Cookiepolitik