Lokale håndværkere har igangsat en LEAN proces


Lokale håndværkere har igangsat en LEAN proces

Lokale håndværkere igangsatte i maj 2011 en LEAN proces på tværs af håndværkerbranchen, som skal sikre bedre udført arbejde, bedre koordination mellem fagene og opgaver der bliver udført til tiden.

10 lokale håndværkere tog en dag ud af deres kalender og missionen var klar!

Alle brænder for at forbedre håndværkerbranchen i Sønderborg-området således, at de er rustet til at klare fremtidens udfordringer. Missionen var at danne sig et overblik over en byggeproces og ved hjælp af LEAN principperne få et billede af, hvor mulighederne for forbedringerne ligger.

ZERObolig afholdte med assistance af ekstern LEAN konsulent Jens Bo Kristensen fra Plus Dynamics en LEAN dag, hvor repræsentanter fra de forskellige faggrupper var med til at optegne en byggeproces, fra boligejeren beslutter sig for at igangsætte en opgave og til den er udført.

Formålet med LEAN dagen var at skabe et bedre samarbejde og koordinering mellem såvel de forskellige faggrupper, som inden for de enkelte virksomheder. På denne måde vil opgaver udført af din lokale håndværker i fremtiden blive udført med et bedre helhedsresultat, da LEAN processen vil sikre bedre udført arbejde samt overholdelse af tidsplaner.

LEAN dagen var blot første skridt mod en bedre og mere trimmet byggebranche. Næste skridt er at resultaterne fra dagen skal resultere i målrettede uddannelsesforløb, som vil blive afholdt i tæt samarbejde med EUC Syd i AMU-regi.

CM

Følgende deltog til ZEROboligs LEAN dag:

Aksel Tang/Aksel Tang tømrer/snedker Aps

Arne Frederiksen/D.Frederiksen & Søn A/S

Ken Olav Aebeloe/Murermester

Morten Møldrup/Møldrup El-Service I/S

Lennart Jensen/Brdr. Jensens Eftf.

Søren B. Nyvang/Erik Jensen VVS

Carl Bock/Ingeniørgruppen Syd

Thomas Hansen/Broager Sparekasse

Jan Gjerlevsen/Sønderborg Kommune

Cookiepolitik