Elbilerne i ferietiden

Elbilerne i ferietiden

TESTenelbil projektet i Sønderborg er hidtil en rullende succes. Projektets først hold testpiloter skriver ivrigt på deres fælles blogwww.testenelbil.dk/sonderborg og det er ikke lutter positive kommentarer der er at finde på siden. Men der er i hvert fald mange gode ideer om hvad der kunne gøres anderledes i de lydløse biler.

Næsten perfekt

-Ja så skiftede vi til en ny måned og tiden nærmer sig for aflevering.
Håber at de næste kan få en streamer i bagruden hvor der måske står her kører en elbil eller noget lignende.
En lille konstruktionsændring til bilen kunne være at drejegrebene for varme og ventilation burde kippes lidt opad så de var lettere at aflæse.
Men ellers kan vi med nu 2000 kilometer bag os ikke klage over noget. Den lille røde er nærmest perfekt til sit formål.
Vi kommer til at savne den.

Bjarne og Molly Larsen
Kilde: TESTenElbil bloggen

Camping med elbilen

-I morgen tager vi på camping. Dette er jo desværre ikke noget for el-bilen. Det gad jeg ellers godt. Vi kunne jo køre fra campingplads til campingplads og få ladet op. Vi tager til Læsø og bagefter til Sverige. Vi er retur den 15. juni. Så kan jeg lige nyde elbilen den sidste uge inden jeg med et stort suk skal aflevere den. God ferie!

Jette Fuglsang
Kilde: TESTenElbil bloggen

Men vi venter på en menneskelig pris

- Nu har jeg fremvist/kørt Elbilen for ca. 25 forskellige personer og det er kun èn som ikke kunne finde på at anskaffe sig en Elbil - Han har kun èn bil og den skal kunne trække en campingvogn på 1500 kg og der kommer elbilen til kort. De andre,pensionisterne især er helt vilde med den ikke mindst pga automatgear. Indtil de hører prisen UPS!. Så kører de videre i deres lille Suzuki eller hvad de nu har. Nu venter vi alle kun på at prisen bliver “menneskelig".
Det er lidt svært at blive ved med at komme med roser om Elbilen for som bil nr.2 er den simpelthen bare 110 % perfekt.


Erik Sørensen
Kilde: TESTenElbil bloggenMolly og Bjarne Larsen - Testpiloter

Cookiepolitik