Focon har fastlagt ny klimastrategi


Focon har fastlagt ny klimastrategiSønderborg-virksomheden Focon Electronic Systems ApS er blandt frontløberne i udvikling og salg af passagerinformationssystemer til jernbanebaseret transport i hele verden. Nu træder Focon også for alvor ind i klimakampen med en ny klimastrategi og er blevet ZEROcompany.

Focon har i efteråret 2011 deltaget i ProjectZeros seneste klimaledelsesforløb for kommende ZEROcompany virksomheder og har allerede nu fremlagt en ambitiøs klimastrategi med målet om at reducere deres CO2-udledning med 10 % både i 2011 og 2012.

Ud over en økonomisk gevinst og et ønske om på sigt at kunne tilbyde kunderne klimavenlige produkter har virksomheden ønsket at blive ZEROcompany og føre en fornuftig miljø- og klimapolitik.

"Vi ønsker at sende det signal, at vi som virksomhed tager klimaudfordringerne seriøst."
fremgår det af Focons ZEROcompanyprofil, som kan ses her ZEROcompany profil.

Focon har i flere år arbejdet aktivt med miljø som en del af virksomhedens fokusområder, men nu skrues der også op for de energibesparende tiltag når virksomheden for alvor tager fat på realisering af den nye strategi. Naturgassen er allerede udskiftet til fordel for fjernvarme og Focon planlægger blandt andet at renovere/udskifte ventilationsanlæg og lyskilder, inddrage medarbejdere og tage et kritisk blik på virksomhedens forretningsrejser, for at nå deres mål om en 20 % reduktion i CO2-udledningen inden udgangen af 2012.

 

 

FAKTA

ZEROcompanies er de virksomheder, som går forrest i arbejdet med at gøre Sønderborg CO2-neutral i 2029.

Alle virksomheder har lagt en ambitiøs og målbar klimastrategi med en målsætning om at reducere CO2-udledningen med minimum 10 % inden for et år.
Læs om ZEROcompany her

Focons ZEROcompanyprofil SE DEN HER

Kontakt projektleder Christian Eriksen
christian.eriksen@projectzero.dk eller +45 20 73 89 43 for at høre mere.

Cookiepolitik