ZERObolig på Skærtoft Mølle


ZERObolig på Skærtoft Mølle

Der er penge at spare og isolering at vinde!

ZERObolig er repræsenteret på Skærtoft Mølle Brød- og Madfestival i weekenden den 3. - 4. september. Blandt alskens kulinariske lækkerier og franske fristelser finder du ZEROboligs stand med vejledning til hvordan du opnår en bedre energirenovering i din bolig.

ZERObolig giver dig muligheden for at blive inspireret til hvordan du kan bo billigere, bedre og mere klimaklogt. Med omtanke for både pengepung og klimaet, er det muligt at rykke din bolig op i en højere energiklasse. På Skærtoft Mølle er der mulighed for at møde ZEROboligs energivejleder, som kan hjælpe dig på vej til at tænke på husets forbrug af energi ved renovering.

Forbedring af boligens klimaskærm kan ske ved isolering, nye vinduer eller måske bare ved skift til nye ruder. Der er mange muligheder og hver bolig har sine egne udfordringer. ZERObolig tilbyder gratis energivejledning for boligejere i Sønderborg Kommune.

Kom og besøg os på Skærtoft Mølle og vi laver en aftale på stedet.

VIND for 12.000 kr. isolering

På ZEROboligs stand er det muligt at vinde for 12.000 kr. isolering. Dansk Isolering, Aabenraa er sponsor for den flotte præmie, som kan give dig muligheden for at gøre dine ønsker om isolering til virkelighed!

Deltag i Festivalens ZERObolig konkurrence! Måske er du den heldige vinder af isolering for 12.000 kr.

Mad og biler der er designet til at passe på klimaet

ProjectZero sætter ethvert sundt klimainitiativ højt og har sammen med Sønderborg Kommune udarbejdet kogebogen"Ung på hjemmebane". Kogebogen er fyldt med opskrifter og ideer til at hjælpe unge mennesker på vej til en sund hverdag med fysisk aktivitet og sund mad.

I bogen indgår CO2-fakta på mad- og fødevarer, idet opskriften på et bedre miljø allerede starter i dit eget køkken, hvor DU kan tilberede sund og klimarigtig mad med lidt omtanke. Modtag et gratis eksemplar af KLIMAkogebogen på ZEROboligs stand.

Lørdag kl. 11.45 og søndag kl. 12.15 vil afdelingschef på EUC Syd Karin Jespersen fortælle om klimarigtig mad og fremvise et eksempel på en efterårs ugemenu.

ProjectZero er med i Nordeuropas største forskningsprojekt om elbiler - TEST EN ELBIL. Lørdag den 3. september fra kl. 9.30-16.00 får du muligheden for at se og røre ved en smart lille elbil. Martin Jensen, testpilot står klar til at fortælle om elbilen, og om hvordan det er at teste dette CO2-besparende køretøj.

Kom forbi vores stand og deltag i konkurrencen!

LJ

Cookiepolitik