Tjek dit el-forbrug


Tjek dit el-forbrug

Mon det har nogen effekt at slukke for printeren når den ikke er i brug?
Mon det gør noget at opladeren til mobiltelefonen altid sidder i stikkontakten?
Eller om spillekonsollen bruger så meget strøm at det betyder noget?

En væsentlig del af det elforbrug der registreres hos elselskabet, er det elforbrug som elektriske apparater stadig bruger, selvom vi tror at vi har slukket. Og tit og ofte er det et overflødigt energiforbrug som familien slet ikke har nogen glæde af.

En dansk gennemsnitsfamilie bruger alligevel for 600 kr. årligt af standby strøm, og i særlige grelle tilfælde meget mere.
Regningen for f.eks. en X-boks eller PlayStation 3-spilkonsol, der står tændt med screen saver, kan i værste fald løbe op i 1.500-2.000 kr. om året.
Kilde SE


Er du i tvivl om hvor meget du dagligt bruger i strøm, så er der hjælp at hente.

På SEs hjemmeside www.se.dk har elselskabet gjort det nemt for den enkelte borger at se hvor meget strøm der dagligt bruges i huset. Dag- måneds- og årsforbrug af strøm kan følges hjemme fra sofaen.
Ved at taste kundenummer og pinkode i SEs selvbetjeningsmodul på www.se.dk , kan man se hvor meget strøm der bruges alt i alt i boligen.

Kundenummer og pinkode fremgår øverst på din regning fra SE, som også kan ses hvis du betaler via PBS.

Du kan også følge med på mobilen!


Nu er det også muligt at se dit elforbrug på din smartphone. Ved at hente en applikation på www.se.dk via din mobiltelefon, kan du nu også følge familiens el-forbrug på mobiltelefonen. Dette tilbud gør det ligeledes muligt at blive advaret, hvis dit forbrug er over eller under en vis grænse.

Spar penge og CO2 med omtanke for dit eget el-forbrug!


LJ

Cookiepolitik